FC Brabantia
Wij promoten het toerfietsen in de ruimste zin van het woord.
 

GASTENBOEK

Wil je je ervaringen opgedaan bij FC Brabantia kwijt of wil je anderszins een boodschap achterlaten voor onze vereniging, laar dan een bericht achter in ons Gastenboek.

Gastenboek

Johan De Rooij
19-09-16 12:06:09
Gisteren meegereden met de 6 van Sprundel. Dit was een zeer geslaagd evenement. Mijn complimenten aan de organisatie. En dat alles zo goed is verlopen, niemand lek gereden. En zeker dank aan de motorbegeleiding, zonder hun is het bijn niet mogelijk. Om deze prachtige mooie tocht door de gem Rucphen te laten plaatsvinden.
Jac van Trijp
16-09-16 21:22:57
FC Brabantia, proficiat met jullie 50 jarig bestaan.
Veel succes aanstaande zondag met jullie jubileumrit. " De Zes van Sprundel".
Bedankt voor de fijne samenwerking en de geleverde inspanning in de voorbereiding van het Nazomerdeest op 18 september bij de opening van het nieuwe Dorpsplein in Sprundel.
Johan De Rooij
11-06-16 09:22:26
Daar aan mij al verschillende keren was gevraagd, om lid te worden van FC Brabantia. Maar ik hield zelf altijd de boot een beetje af. Daar ik er wat huiverig voor was om in een groep te fietsen, maar eenmaal een proefrit te hebben meegereden. Hoefde ik niet lang meer na te denken, en ben ik sinds een aantal maanden ook lid geworden, van deze leuke gezellige Fiets Club. Gezelligheid staat voorop, op tijd een koffie stop.
Dat maakt dat de saamhorigheid alleen maar groter. Maar ook de veiligheid tijdens de Clubritten, hoort daarbij.
En strakjes rijd iedereen in het zelfde nieuwe fiets tenù. Wat t. g . v het 50 jarig jubileum van Brabantia is aan geschaft.
G vG
04-06-16 16:32:52
Vandaag ‘gastrijder’ geweest bij TWC (Toer Wielerclub Zevenbergen). Zij organiseerden de TMS Biesbosch tocht. Gekozen voor de 100 km; 2 groepen van 25 personen. Redelijk tempo van gemiddeld 26. Tot de pauze een schitterende route door zowel de Zuid-Hollandse als de Brabantse Biesbosch. Alleen het zonnetje kwam pas na de pauze. Maar genoten van het zachte weer en gering windje. TWC had het goed voor elkaar: geen inschrijfkosten; wel gratis consumptie vooraf, achteraf en in de pauze (koffie-thee met appeltaart+) en gratis met het veerpontje. En onderweg zelfs nog een sportdrank met een versnapering. Bij afloop waren er nog broodjes om niet met een lege maag naar huis te hoeven. Dan moet je wel goede sponsors hebben! Een vrijwillige donatie aan Stichting Blauw (kansarme kinderen) werd op prijs gesteld. Ik tip deze tocht voor 2017!
jos van Ginneken
10-02-16 20:50:51
Met dank aan de makers van de website.
Dit zal een belangrijk communicatie instrument worden voor de
toekomst, samen met onze nieuwsbrief,zowel voor de vereniging als voor ons allen.
Laten we samen deze site vorm geven en van informatie voorzien.
Succes.